Yritys

Toimintapolitiikka:

WTT Group Oy on sitoutunut ehdottomaan asiakastyytyväisyyteen sekä kehittämään tuotteitaan ja toimintaansa ympäristön huomioonottaen unohtamatta henkilökuntaansa. Henkilökunnan oppiminen ja motivointi on yritysstrategiamme pääsuuntaviiva.

Koulutus on jatkuva toimintapolitiikkamme.

Painotamme asiakassuhteessamme pitäjänteistä vuorovaikutusta joka takaa jatkuvuuden.

Laatu ja toimintajärjestelmät:

WTT Group Oy:n laatu takaa suomalaisella tehokkuudella parhaan mahdollisen tuloksen kaukolämmöllä lämmitettäessä ja jäähdytettäessä asiakkaillemme.

Kaukolämpö suomalaisella edullisuudella, ympäristöystävällisyydellään sekä varmuudella on tunnettu käsite ympäri maailmaa. Suomalainen huipputekniikka on ylpeyden aiheemme ympäri maailmaa.

Sitoudumme noudattamaan yksiselitteisesti Suomen Energiateollisuus (ent .Suomen Kaukolämpö) Ry:n määräyksiä ja ohjeita K1/2003 niin laadussa kuin testaustoiminnassamme.

WTT Group Oy:n ja varaosapalvelu on myös ympärivuorokautinen sekä laajuudeltaan erittäin kattava. Takuu ja huoltoasiat sekä niiden hoito ovat yrityksellemme kunnia-asia.

Vaikeissa tai likaavissa olosuhteista huoltopalvelustamme asiakas saa nopeasti esim. kemiallisen ns. CIP Cleaning palvelun. Tämä palvelu tarkoittaa lämmönvaihtimen kemiallista pesua kun lämpöpinta likaantuu ja jäähtymä huononee tai painehäviö nousee yli määräysrajojen. Mahdollisissa takuutapauksissa joissa lämmönsiirtopinnassa on reikä tai vuoto on ulospäin lämmönvaihtimien korvauspalvelumme kattaa alle vuorokaudessa lähes kaikki tapaukset !!!

       Etusivu    |    Ekologisuus    |    Tuotteet    |    Rekrytointi    |    Ajankohtaista    |    Yhteystiedot    |    Vuokraa loma-asunto       

WTT Group Oy, Lentolantie 22, 36220 Kangasala Tampere, FINLAND, puh. +358 (0)3-314 37 300, fax +358 (0)3-318 7478
©2010 WTT Group, All rights Reserved